gpsgate.user
Posts: 68
Joined: Mon Sep 17, 2012 6:49 am

Set the window width when using client scripts

Wed Nov 29, 2017 3:16 am

Hi,

I am using App Builder and client script (RightClickMenu) given in the solution

http://gpsgate.com/blogComment/scripting_embed_custom_pages_to_vehicle_tracker

But now the script is working but the window is opened as small size, so I want to increase the window size when it is opened. How should I do it, can anyone help
Regards,
gpsgate.user

User avatar
johan
GpsGate
Posts: 14390
Joined: Wed Aug 04, 2004 10:40 pm
Location: Sweden
Contact: Website

Re: Set the window width when using client scripts

Wed Nov 29, 2017 3:31 am

Are you opening the new page inside an iFrame in the workspace?

If you do, please simply rezive the workspace window, and save the Workspace. Next time you open the window, it will open to the saved size.
Regards,
Johan

GpsGate Support

gpsgate.user
Posts: 68
Joined: Mon Sep 17, 2012 6:49 am

Re: Set the window width when using client scripts

Wed Nov 29, 2017 3:48 am

Yes opening a page in a iframe, but this script should be used across the applications so is there any other solution to make the window open as large size?
Regards,
gpsgate.user

User avatar
johan
GpsGate
Posts: 14390
Joined: Wed Aug 04, 2004 10:40 pm
Location: Sweden
Contact: Website

Re: Set the window width when using client scripts

Wed Nov 29, 2017 4:01 am

Currently the only solution is to save the Workspace.
Regards,
Johan

GpsGate Support

gpsgate.user
Posts: 68
Joined: Mon Sep 17, 2012 6:49 am

Re: Set the window width when using client scripts

Wed Nov 29, 2017 5:07 am

I tried saving the workspace and refresh the page then the window is showing the same size that was saved but when I close and open again the size is lost and showing smaller window,

Actually I created a plugin to show a panel and window where we can set the height and width of the plugin window.
In order to show a right click user menu option I created the client script using the app builder, so is there any other option to show the right click menu item from my plugin script? Because I am just checking the terminal plugin where it can be shown as a window/panel as well as the right click menu item where the window size is fixed and bigger.
Regards,
gpsgate.user

Return to “GpsGate for Developers”