Page 1 of 1

iButton and Concox gt06n

Posted: Tue Aug 02, 2016 1:02 am
by hanidraidi
Can I add an iButton for Concox gt06n tracker?

Thanks,
Hani

Best Regards,

Hani Draidi
GIS Engineer

RE: iButton and Concox gt06n

Posted: Tue Aug 02, 2016 11:50 am
by GPS2014
No GT06 does not have that function

RE: iButton and Concox gt06n

Posted: Wed Aug 03, 2016 1:54 pm
by ggsgeek
iButton can be added to devices that support 1-wire protocol. Try using ATrack AL1 or something similar. GT06N is not designed for application that require external sensors and accessories.