fotsakir
Posts: 7
Joined: Sat Sep 15, 2007 5:49 am

Add another map

Wed Sep 26, 2007 4:52 am

Hi,

I have the map api and everything i need to connect to a map server of my country.
There is a way to add it to GpsGate Server?

Thanks

User avatar
Fredrik
Posts: 1155
Joined: Fri Mar 02, 2007 1:04 pm
Location: Sweden
Contact: Website

RE: Add another map

Tue Oct 02, 2007 3:05 pm

Hi,
Can you give us some more information about the server.
- In what format are the maps available? (bitmap? vector? bitmap-tiles?)
- Do you need special authentication/password to access it? how?

Could you perhaps give us a link to the provider so we can investigate further.

We're working on making it easier to hook up to custom map(tile)-servers (same format Google & yahoo etc use) but if the maps aren't accessible in bitmap-tile format then you need to make such a middle-service available. (Franson GpsTools Studio can calibrate maps and create tiles if you have "raw-data" map information.)

Regards,
Fredrik

Franson Support

fotsakir
Posts: 7
Joined: Sat Sep 15, 2007 5:49 am

RE: Add another map

Tue Oct 02, 2007 9:26 pm

Hi,

I can send you the map api so you can tell me if there is a way to put it in gps gate server.Can you give me an email address so i can sent the api?

Thanks.

User avatar
Fredrik
Posts: 1155
Joined: Fri Mar 02, 2007 1:04 pm
Location: Sweden
Contact: Website

RE: Add another map

Tue Oct 02, 2007 10:01 pm

send it to support-at-franson.com

Thanks!

Regards,
Fredrik

Franson Support

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”