diver165
Posts: 6
Joined: Tue Aug 14, 2007 12:51 am
Location: USA
Contact: Website

Default mapset

Tue Aug 14, 2007 12:53 am

Is there a way to make GpsGate Server default to the google set of maps? Right now you have to unselect Use Franson.WebMap check box.

I thought it would be as easy as editing the file and making the item "unchecked" but apparently it isn't quite that easy.

Any clues?

User avatar
Fredrik
Posts: 1156
Joined: Fri Mar 02, 2007 1:04 pm
Location: Sweden
Contact: Website

RE: Default mapset

Tue Aug 14, 2007 5:45 pm

Hi,

Yes, due to a slight miss this is a bit more complicated than necessary, you currently have to make two changes in two files. This will be fixed in the next release.

* Open GpsGateServer\VehicleTracker\GpsGateOnlineScripts\GpsGate.VehicleTracker\vehicletrackermain.js
In method "initUIComponents" (line 99) you'll find the line "this.m_initMapControl();" (line 103).
- Change it to say "this.m_initMapControl($('changeMapType').checked);"

* Open file GpsGateServer\VehicleTracker\VehicleTracker.aspx
Change the checkbox to be default unchecked.
line 148: " <input type="checkbox" name="franson map" id="changeMapType" checked="checked"/> "
- Remove the " checked="checked" " part above.

Now, GMap should be the default.

As said, in the next release you should only have to perform the second step. In future releases we aim to create a more user-friendly setup page where this kind of settings can be controlled.

Regards,
Fredrik

Franson Support

User avatar
Fredrik
Posts: 1156
Joined: Fri Mar 02, 2007 1:04 pm
Location: Sweden
Contact: Website

RE: Default mapset

Mon Aug 27, 2007 2:18 pm

Update.
In the new GpsGate Server 1.1.0 build 148. Google Maps is now the default and if you want to change it you only need to modify the state of the checkbox 'changeMapType' in VehicleTracker.aspx (line 333).

Regards,
Fredrik

Franson Support

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”