GPSOB
Posts: 61
Joined: Fri Apr 05, 2013 12:13 am
Location: Albania
Contact: Website

Marker attribute Icon always blank!

Sat Jun 03, 2017 11:12 am

Hello Everybody.

Im having a problem with the marker attribute.It was okay before but now it is not working as it should.

I have created an event rule (for the Ignition) that has as notification an Icon. Red when is off and Green when its On.

I have enabled this event rule on the Marker Attribute. It was working Ok,after i have created it , for weeks. Now i doesnt work as it should.The icon on the marker stays white all the time . I have the icons of this event rule on the vehicle list too (here they are showing the ICON as they should , with colors)

Its been 2 weeks that the icon on the marker stays always white.

Thanks
GPSOB Tracking

User avatar
johan
GpsGate
Posts: 15423
Joined: Wed Aug 04, 2004 10:40 pm
Location: Sweden
Contact: Website

Re: Marker attribute Icon always blank!

Sat Jun 03, 2017 11:56 am

Which version of Patch.v4 do you have installed?

(And if you have Upgrades.v5 installed, which version do you have of that one?)
Regards,
Johan

GpsGate Support

GPSOB
Posts: 61
Joined: Fri Apr 05, 2013 12:13 am
Location: Albania
Contact: Website

Re: Marker attribute Icon always blank!

Sat Jun 03, 2017 12:06 pm

This is the version i actually have of the patchV4 4.0.0.5295
GPSOB Tracking

User avatar
johan
GpsGate
Posts: 15423
Joined: Wed Aug 04, 2004 10:40 pm
Location: Sweden
Contact: Website

Re: Marker attribute Icon always blank!

Sat Jun 03, 2017 12:16 pm

Can you end a login to this application with a step by step instructions on how to repeat the problem to support @ gpsgate.com and we will take a look at it.
Regards,
Johan

GpsGate Support

GPSOB
Posts: 61
Joined: Fri Apr 05, 2013 12:13 am
Location: Albania
Contact: Website

Re: Marker attribute Icon always blank!

Sat Jun 03, 2017 1:09 pm

OK i have just sent the login information to your email.
Thanks
GPSOB Tracking

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”