rtoko
Posts: 24
Joined: Tue Feb 22, 2011 9:33 pm

Mobile - Command not showing

Tue Dec 27, 2016 4:39 pm

Hi,

after upgrade of mobile plugin to the last version commands are not showing (list of commands is empty) in Gpsgate fleet app or browser (mobile). When we click on commands we see name of the device and on the left side "history", but the list of defined commands is empty. We can open and close history (when open we can see last used commands) but commands are not showing. This is happening for "operators" or "administrators". In classical view (pc browser) commands are normally working for "operators" and "administrators".

We found also that commands are showing on the units or devices if command had never been executed. After executing one of the commands, commands are not showing again ... just history

Any ideas? Help.

Kind Regards
Rt

rtoko
Posts: 24
Joined: Tue Feb 22, 2011 9:33 pm

Re: Mobile - Command not showing

Tue Dec 27, 2016 5:39 pm

Hi,

I saw another post on the forum to update to the beta ... I will try to see if this will resolve our issue

Sorry for double question/post ... happy holidays and new year

Kind Regards
rt

Twini
Posts: 2
Joined: Wed Dec 28, 2016 11:56 pm

Re: Mobile - Command not showing

Sat Jan 21, 2017 7:07 pm

Hi rtoko,

I saw the same issue, do you know how to fix it?

Thank you
Twini

rtoko
Posts: 24
Joined: Tue Feb 22, 2011 9:33 pm

Re: Mobile - Command not showing

Fri Jan 27, 2017 7:23 pm

Hi Twini

update mobile plugin ..

Regards
RT

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”