pukka
Posts: 4
Joined: Tue Dec 20, 2016 9:39 am

Auto Zoom

Tue Dec 20, 2016 9:43 am

is they anyway to auto zoom the map do show all of the vehicle. I can get it to track one vehicle ok.

Thanks
Paul

jackgh
Posts: 3
Joined: Sat Dec 24, 2016 4:45 pm

Re: Auto Zoom

Sat Dec 24, 2016 4:50 pm

I'm interested in something like this as well. I need to place a display on a wall in a warehouse showing locations of my entire fleet of 10 vehicles for all employees to see. I'm hoping others have done something like this before and that there's some sort of post of guide detailing what was done (i.e. special 'view' defined, plugins used, or any other kind of customization).

kalmangabriel
Posts: 385
Joined: Wed Feb 25, 2009 12:36 am
Location: Romania
Contact: Website Skype

Re: Auto Zoom

Sun Dec 25, 2016 1:55 am

You can find an AutoZoom plugin in my repository @ https://ggs.scorpiontrack.ro
Does pretty much what you need...
Adds a checkbox(in fact it adds two) at the end of the toolbar to enable/disable auto zoom + one for clustering on/off.


Image
Please note that my reply IS NOT from GpsGate!!!
------------------------------------------
Email: tech@scorpiontrack.ro Skype: gabrielkalman
Internet: It doesn't make you more stupid, it just makes your stupidity more accessible to others

jackgh
Posts: 3
Joined: Sat Dec 24, 2016 4:45 pm

Re: Auto Zoom

Tue Feb 07, 2017 10:05 pm

You can find an AutoZoom plugin in my repository @ https://ggs.scorpiontrack.ro
Does pretty much what you need...
Adds a checkbox(in fact it adds two) at the end of the toolbar to enable/disable auto zoom + one for clustering on/off.


Image
Thank you, I'm checking it out now.

GPS2014
Posts: 87
Joined: Fri Jul 25, 2014 6:18 pm

Re: Auto Zoom

Wed Feb 08, 2017 10:33 am

Nice Feature

pukka
Posts: 4
Joined: Tue Dec 20, 2016 9:39 am

Re: Auto Zoom

Wed Mar 29, 2017 10:51 am

Hi kalmangabriel

Great plugin!

when we login is they anyway to have the auto zoom all box ticked by default? I have tried to tick it and then save the workspace.

Thanks
Paul

kalmangabriel
Posts: 385
Joined: Wed Feb 25, 2009 12:36 am
Location: Romania
Contact: Website Skype

Re: Auto Zoom

Wed Mar 29, 2017 11:16 am

Hi,

Thanks.

Navigate on your server to : path_to_gpsgateserver\IIS\Resources\ScriptPlugins\com.GpsGate\AutoZoom\AutoZoom.js

On line 33 replace "_toggle(0)' >" with "_toggle(0)' checked>"

Save the file.

Cheers,
Please note that my reply IS NOT from GpsGate!!!
------------------------------------------
Email: tech@scorpiontrack.ro Skype: gabrielkalman
Internet: It doesn't make you more stupid, it just makes your stupidity more accessible to others

pukka
Posts: 4
Joined: Tue Dec 20, 2016 9:39 am

Re: Auto Zoom

Wed Mar 29, 2017 5:01 pm

Thanks for your help.

I copied the bit of code from the line above checked='checked'

Thanks

Paul

pukka
Posts: 4
Joined: Tue Dec 20, 2016 9:39 am

Re: Auto Zoom

Fri Mar 23, 2018 7:47 pm

Hi
I have updated the plugin but the modification no longer works, do you have any ideas?
Paul

kalmangabriel
Posts: 385
Joined: Wed Feb 25, 2009 12:36 am
Location: Romania
Contact: Website Skype

Re: Auto Zoom

Fri Mar 23, 2018 8:19 pm

Just tested... and worked...
Clear your browser's cache and try again..
If still not working... send me an email...
Please note that my reply IS NOT from GpsGate!!!
------------------------------------------
Email: tech@scorpiontrack.ro Skype: gabrielkalman
Internet: It doesn't make you more stupid, it just makes your stupidity more accessible to others

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”