Page 1 of 1

Dispatch does not appear

Posted: Sat Nov 22, 2014 7:42 am
by pablogomez
Dear GpsGate,
I have enable dispatch plugin in an application but i can not see dispatch option in windows menu bar.
I have the Plugin Version 4.0.0.1965.

Can you help me ?

RE: Dispatch does not appear

Posted: Sat Nov 22, 2014 12:31 pm
by johan
Select Dispatch from the Windows menu.

TIPS!

Use Workspaces to customize the VehicleTracker layout
http://gpsgate.com/blogComment/customiz ... ker_layout
http://gpsgate.com/blogComment/customiz ... oving_tabs

Job dispatch. To Smart Phones, laptops, SMS or Garmin FMI navigators.
http://gpsgate.com/blogComment/dispatch ... redesigned
http://gpsgate.com/blogComment/mobile_dispatch

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Dispatch does not appear

Posted: Sat Nov 22, 2014 1:42 pm
by kriskri
Hi,

I have the same problem if I create new application using basic one template.


Regards
Kris

RE: Dispatch does not appear

Posted: Sat Nov 22, 2014 2:48 pm
by johan
kriskri: And if you open Dispatch from the Windows menu, does that work? And then you rearrange the workspace and save it, does that work?

Please note that Dispatch does not open by default when you create a Basic One application.

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Dispatch does not appear

Posted: Sat Nov 22, 2014 8:02 pm
by kriskri
Hi,

Dispatch, even if is enabled for the application, in the application is not listed in the windows menu.

If I create application from template created before latest updates is see dispatch in the windows menu and I can open it normally.

regards
Kris


Originally posted by johan

kriskri: And if you open Dispatch from the Windows menu, does that work? And then you rearrange the workspace and save it, does that work?

Please note that Dispatch does not open by default when you create a Basic One application.

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Dispatch does not appear

Posted: Sat Nov 22, 2014 10:45 pm
by johan
Make sure Dispatch is selected for the Role you login as.

You can edit Roles under the Admin menu.

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Dispatch does not appear

Posted: Thu Nov 27, 2014 12:22 am
by pablogomez
The same, i have enable Dispatch in the application, when i log in with admin i can not see dispatch in windows menu.

RE: Dispatch does not appear

Posted: Thu Nov 27, 2014 1:21 pm
by johan
Do you have the left column visible. It is were Dispatch appears. Double click on the left column border.

If this does not resolve your issue, please send a login to your application to support @ gpsgate.com and we will take a look at it.

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Dispatch does not appear

Posted: Mon Dec 01, 2014 5:25 pm
by pablogomez
The email was sent.

RE: Dispatch does not appear

Posted: Tue Dec 02, 2014 12:49 pm
by johan
We did not receive any email.

Regards,
Johan

GpsGate Support