kriskri
Posts: 61
Joined: Sat Dec 07, 2013 1:34 am
Location: United Kingdom
Contact: Website

Eco-driving behaviour report

Mon Sep 22, 2014 3:47 pm

Hi All,

I wondering if any one has any experience with driving behaviour report and Teltonika FM1100.

I have very strange values receiving from FM1100.

For example:

[22/09/2014 12:40:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Server: [0x00][0x00][0x00][0x01]

[22/09/2014 12:40:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Report: (-4.348114, 55.845376, 29) (0, 0) (22/09/2014 11:40:59)(Ignition=False x)(IButton=97000016F623BB01 x)(HarshAcceleration=0 x)(HarshBreaking=0 x)(HarshTurning=47 x)(Speed=0 x)(_Odometer=47853762.742057 x)

[22/09/2014 12:40:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Client: [0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00],[0x08][0x01][0x00][0x00][0x01]H[0x9D]*)*[0x00][0xFD]h[0x87][0xCC]!IT[0x00][0x00][0x1D][0x00][0x00][0x08][0x00][0x00][0x00][0x02][0x01][0x01][0x00][0x00][0x00][0x01]N[0x01][0xBB]#[0xF6][0x16][0x00][0x00][0x97][0x01][0x00][0x00]r[0xF2]

[22/09/2014 12:39:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Server: [0x00][0x00][0x00][0x01]

[22/09/2014 12:39:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Report: (-4.348114, 55.845376, 27) (0, 0) (22/09/2014 11:39:59)(Ignition=False x)(IButton=97000016F623BB01 x)(HarshAcceleration=0 x)(HarshBreaking=0 x)(HarshTurning=47 x)(Speed=0 x)(_Odometer=47853762.742057 x)

[22/09/2014 12:39:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Client: [0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00],[0x08][0x01][0x00][0x00][0x01]H[0x9D])>[0xCA][0x00][0xFD]h[0x87][0xCC]!IT[0x00][0x00][0x1B][0x00][0x00][0x08][0x00][0x00][0x00][0x02][0x01][0x01][0x00][0x00][0x00][0x01]N[0x01][0xBB]#[0xF6][0x16][0x00][0x00][0x97][0x01][0x00][0x00](<

[22/09/2014 12:38:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Server: [0x00][0x00][0x00][0x01]

[22/09/2014 12:38:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Report: (-4.348114, 55.845376, 29) (0, 0) (22/09/2014 11:38:59)(Ignition=False x)(IButton=97000016F623BB01 x)(HarshAcceleration=0 x)(HarshBreaking=0 x)(HarshTurning=47 x)(Speed=0 x)(_Odometer=47853762.742057 x)

[22/09/2014 12:38:27] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Client: [0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00],[0x08][0x01][0x00][0x00][0x01]H[0x9D](Tj[0x00][0xFD]h[0x87][0xCC]!IT[0x00][0x00][0x1D][0x00][0x00][0x08][0x00][0x00][0x00][0x02][0x01][0x01][0x00][0x00][0x00][0x01]N[0x01][0xBB]#[0xF6][0x16][0x00][0x00][0x97][0x01][0x00][0x00]ID

[22/09/2014 12:37:29] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Server: [0x00][0x00][0x00][0x01]

[22/09/2014 12:37:29] (185.13.106.93:58501/Teltonika/tcp) Report: (-4.348114, 55.845376, 27) (0, 0) (22/09/2014 11:37:59)(Ignition=False x)(IButton=97000016F623BB01 x)(HarshAcceleration=0 x)(HarshBreaking=0 x)(HarshTurning=47 x)(Speed=0 x)(_Odometer=47853762.742057 x)


This is only one example when HarshTurning=47. Should be 0, but never is.




Any idea what is going on?


Regards
Krzysztof

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”