Page 1 of 1

Calamp 710

Posted: Thu Aug 15, 2013 1:28 am
by bluesky
I set up a Calamp 710 unit to send data to GPSgate server (setting the port address and IP address).

In the terminal, I get the following response

[8/14/2013 9:14:16 PM] (187.210.141.36:58678/CalAmp/udp) Disconnect
[8/14/2013 9:14:16 PM] (187.210.141.36:58678/CalAmp/udp) Error: Device was not found for identifier = 1632192557
[8/14/2013 9:14:16 PM] (187.210.141.36:58678/CalAmp/udp) Client: [0x83][0x05][0x16]2[0x19]%W[0x01][0x01][0x01][0x02][0x00][0x03]R[0x0A][0xF7][0xAC]R[0x0A][0xF7][0xAC][0x11]\[0xD0]?[0xBD][0xDD][0x9B][0xE7][0x00][0x00]^1[0x00][0x00][0x00][0x02][0x00][0x00][0x07]"[0x00][0x14][0xFF][0xAD][0x0F][0x0F]g[0x00][0x01][0x01][0x02][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00][0x00]
[8/14/2013 9:14:16 PM] (187.210.141.36:58678/CalAmp/udp) Connect


Is there some additional configuration for the Calamp that needs to be done?

Thank you in advance,
-VJ

RE: Calamp 710

Posted: Thu Aug 15, 2013 1:32 am
by hpi
Error: Device was not found for identifier = 1632192557

You need to enter 1632192557 as the Mobile ID when you setup the unit in GpsGate. Currently GpsGate sees the data but there is no unit by that Mobile ID

RE: Calamp 710

Posted: Thu Aug 15, 2013 1:44 am
by bluesky
Hi HPI,

Thank you for the quick response. How do I add the mobile unit. I have gone through all the menu options and am not able to figure out how to add the unit.

Thank you in advance for any pointer.
-VJ

RE: Calamp 710

Posted: Thu Aug 15, 2013 1:58 am
by bluesky
Hi HPI,

I was able to figure it out. Thanks again for pointing it out quickly.

Best regards,
-VJ

RE: Calamp 710

Posted: Thu Aug 15, 2013 2:21 am
by hpi
Great, glad I could help.

RE: Calamp 710

Posted: Tue Feb 11, 2014 11:23 pm
by jonybrumas
Hi bluesky and hpi,
I'm trying to config a calamp lmu 710 and I'm struggling over here.
Well to start for some reason my hyperterminal is not connecting. But I used the sms messaging to config all and I think I put all the configurations that I need it.

I already try the "devices" tab under gpsgate server and the port is working.

The orange light of the tracker is solid and then blinks for a bit, that means is connected to a network but not to the gpsgate server.

when I sent a sms to see the configuration, the only thing that seems a bit suspicious is the MID number that is the ESN number not the IMEI number

When I try to connect to the gpsgate, there is no option to connect, just show calamp generic and on the other box just have one option "device setup" and is not executable.

Can someone help me on this please?

RE: Calamp 710

Posted: Tue Feb 11, 2014 11:29 pm
by jonybrumas
my terminal info is
[2/11/2014 7:53:23 PM] (69.10.150.194:65276/CalAmp/udp) Disconnect
[2/11/2014 7:53:23 PM] (69.10.150.194:65276/CalAmp/udp) Error: Could not parse data
[2/11/2014 7:53:23 PM] (69.10.150.194:65276/CalAmp/udp) Client: ConnectionTest from GpsGate!
[2/11/2014 7:53:23 PM] (69.10.150.194:65276/CalAmp/udp) Connect

what kind of communication can I do on this gpsgate terminal?

RE: Calamp 710

Posted: Thu Feb 13, 2014 2:00 pm
by jonybrumas
Can anybody help me with this? Please