Nagra
Posts: 11
Joined: Thu May 02, 2013 9:45 pm
Location: Germany

Possible to run GpsGate on other port?

Thu May 02, 2013 11:10 pm

Good evening.

Great piece of software, everything is working fine so far :)

Just one question: Is it possible to run it on any other port than 80?

Outlaw308
Posts: 56
Joined: Tue Jan 25, 2011 7:49 am
Location: Australia
Contact: Website

RE: Possible to run GpsGate on other port?

Fri May 03, 2013 2:36 am

Yes. This can be changed in the IIS settings.

perslek
Posts: 1
Joined: Thu Aug 29, 2013 11:37 am
Location: Belgium

RE: Possible to run GpsGate on other port?

Thu Aug 29, 2013 11:41 am

Hello

I'm brand new member and Y have also the problem that my provider telenet is blocking port 80.
Where can Y find the IIS settings to change the port for incoming data?
Y have already the software gpsgate server running.

greetings and thanks for the answers.

perslek[:I]

Return to “GpsGate Server - How to setup and use”