Page 1 of 2

NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Wed Dec 19, 2012 8:10 pm
by johan
NEW FEATURE : Publish map on homepage

We are now introducing a way for you to share your views in VehicleTracker with the world, we call it Publish. The Publish feature is currently available in the labsupdate.gpsgate.com repository.

Publish enables you to show vehicles in a View from VehicleTracker on another web page as an embedded map, for example a live public view of selected vehicles on a corporate site or a blog. To install, setup and use the Publish plugin please follow this guide.

Note: at the time of writing this is a Beta plugin.

http://gpsgate.com/blogComment/publish_your_views

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Fri Dec 28, 2012 12:41 am
by palande
Hi
I tried the procedure mentioned to publish the vehicle position on thrid party website. However the window is blank. Please guide me, where am I going wrong.
The code I got was as given below
<script src="http://tracker.palandetravels.com/GpsGa ... "></script>

Warm Regards
Rajesh Palande

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jan 07, 2013 6:42 pm
by Strid
Hi Rajesh

Can you give me the adress to the website where you want to publish your view?

Regards,
Robin

GpsGate Support

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jan 07, 2013 10:47 pm
by palande
Hi Robin
I want to successfully try out the code before I publish it on my running website. I saved the code as html file and opened the same in browser. But I got a blank window. Is this the way to check the code? Please advice.
regards
Rajesh

Warm Regards
Rajesh Palande

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Tue Jan 08, 2013 5:07 am
by saksin
Possible to show some of the View? in case of I have many cars in the application, and want only some car to show.
Thanks.
Saksin.C

Saksin.C

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Tue Jan 08, 2013 4:15 pm
by Strid
Originally posted by palande

Hi Robin
I want to successfully try out the code before I publish it on my running website. I saved the code as html file and opened the same in browser. But I got a blank window. Is this the way to check the code? Please advice.
regards
Rajesh

Warm Regards
Rajesh Palande


You need to have a valid html page for the code to work. See example below:

Code: Select all

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
	<title></title>
</head>
<body>
	<script src="http://tracker.palandetravels.com/GpsGateServer/Resources/ScriptPlugins/com.GpsGate/Publish/PublishHandler.ashx?appId=6&viewId=26&width=560&height=378&imageUrl=http%3A%2F%2Flogo.gpsgate.com%2FGpsGatePublish.png&anchorUrl=http%3A%2F%2Fgpsgate.com%2F"></script>
</body>
</html>


Regards,
Robin

GpsGate Support

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Tue Jan 08, 2013 4:18 pm
by Strid
Originally posted by saksin

Possible to show some of the View? in case of I have many cars in the application, and want only some car to show.
Thanks.
Saksin.C

Saksin.C


It's not possible to show some of the view, but you can create a new view and only include the vehicles that you want to show, then publish it.

Regards,
Robin

GpsGate Support

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Tue Jan 08, 2013 7:02 pm
by palande
Hi Robin
Thanks
Originally posted by Strid

Originally posted by palande

Hi Robin
I want to successfully try out the code before I publish it on my running website. I saved the code as html file and opened the same in browser. But I got a blank window. Is this the way to check the code? Please advice.
regards
Rajesh

Warm Regards
Rajesh Palande


You need to have a valid html page for the code to work. See example below:

Code: Select all

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
	<title></title>
</head>
<body>
	<script src="http://tracker.palandetravels.com/GpsGateServer/Resources/ScriptPlugins/com.GpsGate/Publish/PublishHandler.ashx?appId=6&viewId=26&width=560&height=378&imageUrl=http%3A%2F%2Flogo.gpsgate.com%2FGpsGatePublish.png&anchorUrl=http%3A%2F%2Fgpsgate.com%2F"></script>
</body>
</html>


Regards,
Robin

GpsGate Support


Warm Regards
Rajesh Palande

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Wed Feb 13, 2013 6:14 pm
by rosol
Is it possible to use Open Street Map?

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Fri May 31, 2013 5:10 pm
by essohanaalayi
I have a problem in using this plugin.
My code is as follows:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Suivi Logitrak</title>
</head>
<body>
<script src="http://logitrak.li/GpsGateServer/Resour ... "></script>

</body>
</html>

As a result I get a blank page. I need your help!

Thank you in advance!

Best Regards,

GIS Ingineer
LOGITRAK

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jun 24, 2013 4:37 pm
by husky92
Hi!

I have successfully applied the Publish plugin in one application, but I have a problem with a new application.

I get this error:
ERROR: LoginAnonymous: JSONRPCError:AuthenticationException : The user account is disabled

and nothing is shown.

I have enabled _AnonymousLogin and Publish for the application. _AnonymousLogin is not enabled for any of the roles in the application.

What am I missing here?

Thank you!

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jun 24, 2013 5:19 pm
by palande
Hi
Check if you have enabled "online" in Publish Devices Menu.
regards
Rajesh



Originally posted by essohanaalayi

I have a problem in using this plugin.
My code is as follows:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Suivi Logitrak</title>
</head>
<body>
<script src="http://logitrak.li/GpsGateServer/Resour ... "></script>

</body>
</html>

As a result I get a blank page. I need your help!

Thank you in advance!

Best Regards,

GIS Ingineer
LOGITRAK


Warm Regards
Rajesh Palande

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jun 24, 2013 5:23 pm
by husky92
Yes I have but it does not work! Thankx!

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jun 24, 2013 5:30 pm
by palande
Hi
May be then you can try uninstalling and installing "Plugin - Publish"
regards
Rajesh (palande@gmail.com)

Originally posted by husky92

Yes I have but it does not work! Thankx!


Warm Regards
Rajesh Palande

RE: NEW FEATURE: Publish map on homepage

Posted: Mon Jul 08, 2013 9:54 pm
by Strid
Originally posted by husky92

Yes I have but it does not work! Thankx!


Try to disable and re-enable both Publish and _AnonymousLogin for the app in site admin. If that doesn't work, send an email describing the problem to support@gpsgate.com and we'll figure it out from there.

Regards,
Robin