Page 1 of 1

Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 3:11 pm
by rosol
Hi,
I have a problem with empty plugins list.
I can't install or uninstall plugins too.
How can I fix this?
Regards,
rosol

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 3:13 pm
by johan
1. Is this a new installation?

2. Has the plugin list ever worked for you?

3. Do you have a tab named "Reporting" and "System Tools" in SiteAdmin?

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 3:20 pm
by rosol
Plugin list has worked fine last month.
All features works fine, except this.

http://img197.imageshack.us/img197/4411/scrrr.png

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 3:50 pm
by johan
So what have you done with the server recently?

Do you have a tab named "Reporting" and "System Tools" in SiteAdmin?

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 4:14 pm
by rosol
unfortunately, I can't remember what i have done;/
Yes, i have all tabs

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 4:38 pm
by kalmangabriel
this can happen if you delete/rename etc... the Deploy folder next to IIS, Franson NMEA Service... don't ask how comes that i know that [:D]

Gabriel

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 5:03 pm
by rosol
So, Gabriel, how can I fix this?
Franson NMEA Service exists next to IIS...
Regards
rosol

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 5:25 pm
by rosol
Originally posted by rosol

So, Gabriel, how can I fix this?
Franson NMEA Service exists next to IIS...
Regards
rosol


Sorry Deploy folder exists

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 5:33 pm
by johan
Have you moved the GpsGate Server installation?

Regards,
Johan

GpsGate Support

RE: Empty plugins list

Posted: Mon Feb 13, 2012 5:39 pm
by rosol
No, I didn't move GpsGate.
One thing I could done is install some plugin from beta or labsupdate repository