Page 1 of 1

I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Fri Sep 02, 2011 2:40 pm
by kai121
I can't open admin page.
"http://localhost/GpsGateServer/SiteAdmin/Index.aspx" url returns me

Not Found

The requested URL /GpsGateServer/SiteAdmin/Index.aspx was not found on this server.

what should i do?

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Fri Sep 02, 2011 3:03 pm
by kai121
I have installed everything required (MySQL connector ODBC, IIS), switched off apache server but it still gives me

Not Found

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Fri Sep 02, 2011 4:43 pm
by Fredrik
Did you perhaps install GpsGate server to a different site than the default "Default Web Site"?
If so check which port and hostname it uses in the IIS manger (Windows->Run->inetmgr). You may have to adjust the URL from http://localhost/GpsGateServer/SiteAdmin/ to http://localhost:8080/GpsGateServer/SiteAdmin/ or similar.

Regards,
Fredrik Blomqvist

GpsGate Support

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Tue Jun 18, 2013 9:15 pm
by atulkdey
NEED URGENT HELP!!

I can't open admin page.
"http://localhost/GpsGateServer/SiteAdmin/Index.aspx"

Here is the error message:

Server Error in '/GpsGateServer' Application.

Compilation Error

Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CVT1108: cannot open C:\windows\TEMP\RES1D23.tmp for writing

Source Error:

Atul Dey

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Wed Jun 19, 2013 8:50 pm
by atuldey
Could somebody help me installing GPSGate Server!!!
My problem stated in my previous post..Can't Open Admin page:
http://localhost/GpsGateServer/SiteAdmin/Index.aspx"

Atul Dey

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Thu Jun 20, 2013 9:11 pm
by atuldey
Here is the simple(?) solution that worked for me:
Go to C:/Windows, TEMP. Right click on TEMP, Properties, Security and Give full rights to this file i.e. READ, WRITE etc. Go to webite: local/GpsGateServer...
It should work.
Atul Dey


Originally posted by kai121

I have installed everything required (MySQL connector ODBC, IIS), switched off apache server but it still gives me

Not Found




Atul Dey

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Sun Jul 21, 2013 4:46 am
by brumas
Hi,

I'm having the same problem but I couldn't understand what file you gave full rights, can you tell me the name of the file? or was just the folder Temp?


Originally posted by atuldey

Here is the simple(?) solution that worked for me:
Go to C:/Windows, TEMP. Right click on TEMP, Properties, Security and Give full rights to this file i.e. READ, WRITE etc. Go to webite: local/GpsGateServer...
It should work.
Atul Dey


Originally posted by kai121

I have installed everything required (MySQL connector ODBC, IIS), switched off apache server but it still gives me

Not Found




Atul Dey

RE: I can't open admin page. "Not found" error appears

Posted: Sun Jul 21, 2013 5:08 am
by brumas
Hi Fredrik,

I trying to test the usage of a tracker using my own server in this stage.

so I installed the GpsGate yesterday on a XP computer, after installed tried but didn't had the time to put all the configurations for the tracker so I shut down the computer. Today I'm trying again to put this to work but now the localhost or the web service that opens the GpsGate seems to not work.
After typing
"http://localhost/GpsGateServer/SiteAdmin/Index.aspx"
or clicking the link with the same address it shows the page
"Unable to connect"
"Firefox can't establish a connection to the server at localhost" ...

It worked yesterday after the installation, but now after restarting the computer is not working anymore.

I was wondering if I have to start the web server (IIS) but i can't find under the "Administrative Tools" the "Internet Information Services", so I'm confused I though on the installation process of GpsGate the IIS was installed.

I have Norton 360, can that be restriction from Norton, but one more time yesterday worked.

I would really appreciate if you can help in anyway so i can sort this out, I'm thinking in reinstalling again the Gpsgate serve but eve if works like the first time I'm wondering if I turn of the computer I will be able to access again to the server.

Thanks in advance
Brumas




Originally posted by Fredrik

Did you perhaps install GpsGate server to a different site than the default "Default Web Site"?
If so check which port and hostname it uses in the IIS manger (Windows->Run->inetmgr). You may have to adjust the URL from http://localhost/GpsGateServer/SiteAdmin/ to http://localhost:8080/GpsGateServer/SiteAdmin/ or similar.

Regards,
Fredrik Blomqvist

GpsGate Support