Page 1 of 1

GPSgate on SE Xperia X2 and WM6.5?

Posted: Wed Apr 07, 2010 2:43 pm
by Kjelle
Hi!
I am evaluating the trial version of GPSgate 2.6, which seems to be the only way to get TomTom and iGo navigation programs to see the signal from the internal GPS (found on GDP9)on my Sone Ericsson Xperia X2 with Win Mobile 6.5. Thanks for that.

However, I keep losing the GPS signal after a while. This occurs frequently when using either TomTom 7 or iGo 8. The GPSgate icon turns red, and the program says "working ok, no input signal". This is very annoying, and I really need to get the GPS-function working, or else I will have to find another phone.

Is there some kind of compatibility problem between the phone and GPSgate? Should I look for the problem in the phone or is there something I can do with GPSgate to improve this? Very thankful for advise!

RE: GPSgate on SE Xperia X2 and WM6.5?

Posted: Wed Apr 07, 2010 9:47 pm
by richyyaz
Good luck buddy. They don't speek english.

Richard Yazmajian

RE: GPSgate on SE Xperia X2 and WM6.5?

Posted: Wed Apr 07, 2010 11:38 pm
by Kjelle
Eh...ok. I thought like, you know, they did. Specially as the whole support forum is in english...?

Fast jag kan ta det på svenska också, om det funkar bättre. :-)

//K.

RE: GPSgate on SE Xperia X2 and WM6.5?

Posted: Thu Jun 10, 2010 1:33 am
by richyyaz
The forum maybe in English but the phone support did not.

Richard Yazmajian

RE: GPSgate on SE Xperia X2 and WM6.5?

Posted: Thu Jun 10, 2010 3:18 am
by richardhula
Originally posted by richyyaz

Good luck buddy. They don't speek english.

Richard Yazmajian

...and you can't spell it [;)]

Richard

There no place like 127.0.0.1

RE: GPSgate on SE Xperia X2 and WM6.5?

Posted: Sat Jun 12, 2010 6:52 am
by seliday
Specially as the whole support forum is in english,for futher information regarding brandy, please refer to:
www.brideswardrobe.com/7-wedding-dress