b_khoshbin
Posts: 7
Joined: Mon Dec 22, 2008 9:08 pm

Can BlueTools use multiple dongles?

Tue Dec 30, 2008 11:01 am

Hello
I want to know if it is possible for bluetools to use multiple dongles in the same computer to accelerate sending files to multiple devices.

Regards

Jonas
Posts: 2319
Joined: Mon Jan 09, 2006 2:20 pm
Location: Sweden

RE: Can BlueTools use multiple dongles?

Tue Dec 30, 2008 1:09 pm

No, this is not possible.

Regards,
Jonas

rover
Posts: 52
Joined: Fri Jan 25, 2008 8:12 pm

RE: Can BlueTools use multiple dongles?

Thu Feb 12, 2009 12:46 am

Originally posted by Jonas

No, this is not possible.

Regards,
Jonas


this is restriction of Franson or Windows?

Jonas
Posts: 2319
Joined: Mon Jan 09, 2006 2:20 pm
Location: Sweden

RE: Can BlueTools use multiple dongles?

Thu Feb 12, 2009 12:52 am

The Microsoft stack supports multiple dongles, but not Widcomm I think (correct me if I'm wrong).

BlueTools does not support it for any stack though.

Regards,
Jonas

Return to “BlueTools”