bluequantatech
Posts: 2
Joined: Thu Oct 20, 2005 12:03 pm

l2cap support

Thu Oct 20, 2005 12:08 pm

Hi,

I want to use your tool to communicate wih the client using l2cap . So i want to know that, is there a support for l2cap in bluetools?

Thanks and regards,

Blue Quanta

Andreas2
Posts: 108
Joined: Sun Feb 13, 2005 3:19 pm

RE: l2cap support

Thu Oct 20, 2005 3:26 pm

No, BlueTools does currently not support L2CAP; the lowest level protocol supported is RFCOMM. However, RFCOMM runs on top of L2CAP, so check if your device supports RFCOMM.

Regards,
Andreas Nilsson
Franson Support

bluequantatech
Posts: 2
Joined: Thu Oct 20, 2005 12:03 pm

RE: l2cap support

Thu Oct 20, 2005 4:10 pm

Hi,

Thanks for your reply,

Should i know why your BlueTools does not support l2cap?

thanks and regards,

BlueQuanta.

qbApp
Posts: 1
Joined: Thu Jun 11, 2009 8:24 pm

RE: l2cap support

Thu Jun 11, 2009 8:32 pm

What's the current status on this? I've got a J2ME application, which communicates over L2CAP, and I'd like to port it to smartphones and PC. Can I use BlueTools for this?

sorry, I know the original message is almost 4 years old.

J

Return to “BlueTools”