Search found 31 matches

Go to advanced search

by HCPD
Sun Oct 04, 2020 2:13 am
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: Remove vehicle from screen after certain amount of time?
Replies: 6
Views: 176

Re: Remove vehicle from screen after certain amount of time?

When I searched for that Skype name it said "Too many results, Refine search."

So I created a quick Zoom meeting, if you want to use that. Here's the invitation:


Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/89581401989?pwd=emdJaXd3SWRZWWs4UU5pVHhURWN6UT09

Meeting ID: 895 8140 1989
Passcode: 8XdndX
by HCPD
Sat Oct 03, 2020 6:35 pm
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: Remove vehicle from screen after certain amount of time?
Replies: 6
Views: 176

Re: Remove vehicle from screen after certain amount of time?

Thank you for that quick response. I'm still getting my "feet wet" with this software, but I'm a little bit familiar with creating event rules, so I could definitely use some assistance. I figured I could use both "Engine = ON" and "Speed = 0" as the two parameters, but I don't know how to say that ...
by HCPD
Fri Oct 02, 2020 4:49 pm
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: Remove vehicle from screen after certain amount of time?
Replies: 6
Views: 176

Remove vehicle from screen after certain amount of time?

I'm using Queclink GV500MAP trackers in police cars and they are working great, but because of the internal battery, they continue to send data for several days after the officer has gone off duty and his vehicle is parked at his house. Normally this wouldn't be a bad thing, but it clutters up the l...
by HCPD
Fri Oct 02, 2020 4:43 pm
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: Can't remove marker attributes
Replies: 2
Views: 73

Re: Can't remove marker attributes

That works! I did remove the attribute data and now the marker data is gone. (Not sure why I didn't think to do that myself.) Also, I was aware that the "Show on select" was to distinguish between just showing when it is clicked on as opposed to showing all the time, but since I couldn't find any ot...
by HCPD
Fri Oct 02, 2020 4:23 am
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: Can't remove marker attributes
Replies: 2
Views: 73

Can't remove marker attributes

I activated the Marker Attributes to see what it would look like, then decided it wasn't necessary for my application, but now I can't seem to turn it off. Every time I click on a vehicle, I get the attributes box pop up. In the Display Options I unchecked "Show on Select," and in the Privileges and...
by HCPD
Wed Sep 30, 2020 6:39 pm
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: Can't change from TCP to UDP in User Details
Replies: 2
Views: 69

Can't change from TCP to UDP in User Details

Since the last update, there is a section in the User Details ("Device 1") that lists the protocol, IP address, port, etc. I'm using Queclink GV500MAP devices which are UDP, but the "Device 1" section will not let me change the protocol from TCP to UDP. The lookup list will let me select it, but it ...
by HCPD
Mon Apr 27, 2020 8:21 pm
Forum: GPS trackers, AVL hardware, SIM subscriptions etc.
Topic: Queclink GV500MAP
Replies: 0
Views: 777

Queclink GV500MAP

I have one of the new GV500MA P trackers (4G LTE model that also provides diagnostic data), and I have it configured using the Management Tool. It sends tracking data just fine, but I'm confused (and bear with me as I'm kind of new at using stand alone trackers) as to how to you get the vehicle diag...
by HCPD
Fri Jan 10, 2020 6:54 am
Forum: GPS trackers, AVL hardware, SIM subscriptions etc.
Topic: Looking for an ODBII Tracker with Veh Diagnostics
Replies: 0
Views: 1359

Looking for an ODBII Tracker with Veh Diagnostics

I was wondering if anyone could recommend an OBDII tracker that includes vehicle diagnostics? I been searching the internet and the only one I have found is the Queclink GV500 MAP, but apparently that is a new model, and two different dealers said isn't even available from the manufacturer yet. Thanks
by HCPD
Tue Dec 24, 2019 2:26 am
Forum: GpsGate Server - How to setup and use
Topic: can't add user already exists in the database
Replies: 12
Views: 5012

Re: can't add user already exists in the database

Did you ever get this issue resolved from back in 2015? I am having the same problem with a username that supposedly exists, but I can't find it in any list.
by HCPD
Wed Jul 31, 2019 6:34 pm
Forum: GPS trackers, AVL hardware, SIM subscriptions etc.
Topic: How to setup GpsGate Send in Mobile Cellular Router
Replies: 2
Views: 10939

How to setup GpsGate Send in Mobile Cellular Router

I have just installed a Pepwave BR-1 Mobile Cellular Router in a Police Mobile Command Center Vehicle, and would like to be able to use the built-in GPS antenna to have the vehicle appear on our GpsGate Server, but after entering the settings that I thought would be correct, it is not appearing as a...
by HCPD
Wed Mar 27, 2019 11:20 pm
Forum: GpsGate Splitter - How to setup and use
Topic: GpsGate Client will not work under different user
Replies: 16
Views: 25350

Re: GpsGate Client will not work under different user

Seems my jubilation was premature. Although I did get two machines to work correctly using the "Log on as ......." in services, those were the only two. I now have 5 computers that will not run GpsGate as a service, and will only run as a GUI when logged in as an Administrator, which is no good sinc...
by HCPD
Mon Mar 19, 2018 5:35 pm
Forum: GpsGate Splitter - How to setup and use
Topic: GpsGate Client will not work under different user
Replies: 16
Views: 25350

Re: GpsGate Client will not work under different user

Ricky that is correct, except that several of us have been having problems using the "Run As A Service" option.

However I followed the solution from the previous poster (LeeV), and so far it seems to be working.

Thanks Lee!
by HCPD
Thu Mar 16, 2017 2:50 am
Forum: GpsGate Splitter - How to setup and use
Topic: GpsGate Client will not work under different user
Replies: 16
Views: 25350

Re: GpsGate Client will not work under different user

I don't know the answer, but I am still having the same problem on newer 64-bit machines. On one in particular, it won't even run as a service in admin mode, it only works as a stand alone program with the icon visible on the tray, but only in the admin mode. As soon as I switch to a non-admin user,...

Go to advanced search