Jorgen
Posts: 4
Joined: Tue Aug 16, 2011 12:15 am
Location: Denmark

Problem with PolyLine

Tue Aug 23, 2011 4:02 am

Hi

I am having problems with the PolyLine feature.

My code goes something like this:

[...]
var map = vtMain.getMap();
var layer = new Franson.Map.DOMLayer('TEST', 'test');
map.addLayer(layer);

var pl = new Franson.Map.Polyline([..array of points..]);
layer.addOverlay(pl);
[...]

The problem is the last line which throws an error stating that "createGroup is unknown for getRoot()" or something like that.

What am I missing? I suppose it's a small issue, but I haven't been able to solve it.

Regards
Jorgen

Jorgen
Posts: 4
Joined: Tue Aug 16, 2011 12:15 am
Location: Denmark

RE: Problem with PolyLine

Tue Aug 23, 2011 5:31 pm

Sorry for posting in the wrong forum!!

And never mind the question - I got it figured out :-)

Regards Jorgen

Return to “GpsTools”